Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Ford leasing en leasevormen – Voor iedereen beschikbaar

Een leaseauto is voor veel ondernemers van belang. Of u nu een ervaren ZZP’er / MKB ondernemer bent of een startende ondernemer: U wilt een auto die er netjes uitziet, maar ook veilig en betrouwbaar is. Met een Ford lease auto zit u dan helemaal goed. Ford levert betaalbare en betrouwbare auto’s. Auto’s die zeer geschikt zijn voor leasing. Bent u op zoek naar een Focus, Mondeo of Ecosport voor lease? U hebt bij MKB Lease de keuze uit alle meest voorkomende leasevormen:

Ford zakelijke lease modellen

MKB Lease heeft een ruim aanbod aan leaseauto’s van het merk Ford. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende Ford modellen:

  • Mustang Mach-e
  • Puma
  • Ecosport
  • Fiesta
  • Focus
  • Focus Wagon
  • Kuga

Voor iedere doeleinde een geschikte Ford

Of het nu gaat om een compacte familie auto, een stationwagen waar u vele comfortabele kilometers in kunt rijden, of een sportieve, duurzame Ford: u vindt het bij MKB Lease. Voor ieder doeleinde en iedere wens is er een geschikt model te vinden.

De oorsprong van Ford

Henry Ford richtte de Ford Motor Company in 1903 op. In 1908 lukt het hem om als eerste een betaalbare, zuinige en betrouwbare auto in productie te nemen: de Ford Model T, ook wel bekend als de T-Ford. De auto was een groot succes, met bijna 15,5 miljoen verkochte exemplaren. In de afgelopen eeuw is Ford gestaag door blijven groeien tot het betrouwbare en herkenbare merk van vandaag. Het concern staat in de top 5 van de grootste autoconstructeurs in de hele wereld.

Ford in Europa

Ford is van origine een Amerikaans merk, maar tegenwoordig worden de Ford auto’s voor de europese markt in onder meer Duitsland en Spanje ontworpen en gebouwd. Om tegemoet te kunnen komen aan de stijgende vraag vanuit de Europese markt, richt Ford zich de komende jaren steeds meer op het produceren van elektrische auto’s.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease