Talloze voordelen voor fietslease

Het leasen van een fiets biedt talloze voordelen voor bedrijven en voor de medewerkers van bedrijven. Het maakt duurzaamheid toegankelijk door mensen de kans te geven om op milieuvriendelijke wijze van A naar B te gaan. En nog belangrijker: het draagt bij aan een gezondere en vooral ook actievere levensstijl. Zeker als u meermaals per week op de fiets stapt voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of gewoon recreatief. En u vermijdt hiermee vervelende files en komt zo ontspannen op je bestemming.

Als bedrijf profiteer u van fiscale voordelen en toont u betrokkenheid op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het verlagen van uw CO2-footprint.

Zakelijk fiets leasen

Nu bij MKB Lease

MKB Lease biedt werkgevers en werknemers een totaaloplossing voor het leasen van fietsen. Fietslease is namelijk interessant voor werkgever en werknemer. Lees hier alle voordelen die komen kijken bij fietslease.

Bekijk de voordelen

Bekijk het actuele aanbod

Benieuwd naar ons huidige aanbod leasefietsen? Bekijk dan snel het volledige aanbod online.

Waarom een fiets leasen bij MKB Lease?

MKB Lease is al tientallen jaren een autoriteit op het gebied van zakelijke en ook particuliere lease. Wij vinden het belangrijk dat klanten (en haar werknemers) mobiel blijven. Wij gunnen iedereen de vrijheid en het commerciële voordeel die komen kijken bij mobiliteitsoplossingen. En laat fietslease daar nou eentje van zijn.

Met fietslease profiteert u van tal van voordelen als bedrijf maar ook als werknemer. Ontdek ze hieronder allemaal. Start vervolgens eenvoudig uw eigen fietsplan op en uw medewerkers stappen binnenkort op een gloednieuwe elektrische fiets of Speedpedelec.

Bekijk de voordelen

Start uw fietsplan – Zo werkt het

Het zakelijk leasen van een elektrische fiets is snel te regelen. Doorloop de onderstaande stappen en u heeft een complete oplossing voor uw medewerkers gereed.

  1. Wij stemmen het fietsplan en de voorwaarden met u af
  2. U geeft aan welke werknemers een uitnodiging mogen ontvangen voor fietslease
  3. De medewerker ontvangt namens uw bedrijf een uitnodiging, met toegang tot het fietslease aanbod
  4. Uw medewerker selecteert een elektrische fiets en geeft de dealervoorkeur en bezorgmethode aan
  5. U ontvangt het contract met de gegevens, u ondertekent dit digitaal
  6. Fiets afleverklaar? De werknemer krijgt bericht en haalt de fiets op of deze wordt thuis bezorgd!
Aanmelden voor uw fietsplan

Berekenen van de nettokosten voor een leasefiets

Bent u benieuwd wat de nettokosten zijn van een leasefiets en wilt u deze ook vergelijken met een aan te schaffen fiets? U berekent het eenvoudig via onze nettokosten calculator. Check nu uw voordeel!

Berekenen nettokosten