Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Fiat leasing bij MKB Lease

MKB Lease heeft een ruim aanbod Fiat auto’s. Bent u op zoek naar een Punto, Tipo of 500L Cross? Bij MKB Lease kunt u deze modellen leasen voor goede deals. U kunt gebruik maken van de volgende leasevormen:

Populaire modellen

Wij hebben bij MKB Lease een aantal verschillende Fiat-modellen die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Bekijk het volledige aanbod en de beste deals. Ontdek welke leaseauto het beste bij uw wensen en uw situatie past. Stel eenvoudig uw leaseauto samen in de configurator. De populairste modellen onder onze klanten zijn:

  • 500
  • 500X
  • 500E
  • Panda Cross
  • Panda

Wilt u meer informatie over het leasen van een Fiat? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

De geschiedenis van Fiat

In 1899 richtten een groep ondernemers uit Turijn het merk Fiat op, afgekort voor ‘Fabbrica Italiana di Automobili Torino’. Hun doel was om ‘mobiliteit voor het volk’ mogelijk te maken door het produceren van betaalbare auto’s. Eén van hun eerste modellen, de Topolino, ook wel bekend als “de kleine muis”, was een pionier in het segment van kleine en goedkope auto’s tijdens de economische crisis in Italië. De opvolger van de populaire Topolino, de Fiat 500, bleek opnieuw een schot in de roos en is uitgegroeid tot een icoon van de Italiaanse automarkt. Vandaag de dag valt het automerk Fiat onder, het in Nederland gevestigde, Stellantis.

Het logo

Het logo van Fiat is door de jaren heen veelvuldig veranderd. In totaal heeft het merk 26 verschillende logo’s gebruikt vanaf 1899. Elementen die vaak terugkomen in de logo’s zijn het ronde embleem en de donkerrode kleur. Het ronde donkerrode embleem heeft in 2020 plaatsgemaakt voor een minimalistisch logo met alleen de merknaam.

Elektrisch rijden met Fiat

Ook vandaag de dag is het produceren van betaalbare auto’s een belangrijk doel voor Fiat. Het bedrijf geeft aan extra haar best te doen om de nieuwe generatie elektrische voertuigen betaalbaar te houden. Fiat heeft momenteel een aantal elektrische- en hybride modellen, waaronder de Fiat 500e, 500 Hybrid en de 500 Mild Hybrid. Daarnaast heeft het bedrijf aangekondigd van plan te zijn om in de toekomst meer elektrische modellen op de markt te brengen, waaronder de elektrische Fiat Punto en Panda.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease