Polestar 2

Polestar is het merk van de toekomst dat flink aan de weg timmert in Nederland en Europa. Net als Tesla is Polestar enkel 100% elektrisch en zit het (nog) enige model de Polestar 2 vol met designsnufjes en veiligheidssystemen. De Polestar 2 gaat van 0 naar 100 km/uur in slechts 4,7 seconden en heeft een actieradius van wel 470 km (WLTP).

Kiest u voor zakelijke lease in bijvoorbeeld de Polestar 2? Hij is nog beschikbaar, al is het beperkte voorraad. Wacht daarom niet te lang. Bekijk ook de review van Autoweek, alle info over de auto en vraag uw offerte aan.

Peugeot e-208 Allure

Een onweerstaanbaar en sterk opgefrist uiterlijk: dat is de nieuwe Peugeot e-208! Tevens Auto van het Jaar 2020. Met zijn onderscheidende en sportieve silhouet laat hij zijn jeugdige karakter zien. In het interieur is de nieuwe Peugeot i-Cockpit 3D een eyecatcher. Geniet van 340 km actieradius (WLTP) en het tijdelijke voordeel op deze auto. U krijgt bijna € 40,- voordeel per maand en leaset al voor € 436,- per maand. Ook stapt u al binnen 3 weken in. Bekijk de actie en de video!

Opel Corsa EV

Ook de Opel Corsa EV is hartstikke snel beschikbaar voor u. Een prima auto in het B-segment die u tegen een scherp maandtarief rijdt. De Opel Corsa EV kwam eerder dit jaar op de markt en toont aan dat elektrisch rijden voor een steeds grotere groep toegankelijk wordt. De Corsa EV heeft een ruime 337 km actieradius (WLTP) en rijdt u met liefst 60,- korting per maand. Bekijk de aanbieding hier.

Hyundai KONA Electric

De KONA Electric van Hyundai gaat al wat langer mee, maar doet het nog steeds onveranderd goed. Dat is niet zo gek. Het compact SUV segment is razend populair, de auto heeft een goede actieradius van ruim 400 km en is interessant geprijsd. En het oog wil ook wat: hij ziet er gewoon hip uit! Leuk is dat we u nu ook een gratis 3-daagse tryout van de Hyundai KONA Electric kunnen bieden. Bent u daarna verkocht? Dan rijdt u binnen 3 weken al in uw nieuwe auto! Hoe gaaf is dat. Alles over de KONA leest u hier.

Volkswagen ID.3

U heeft er de laatste tijd ongetwijfeld al over gehoord of gelezen. De veelbelovende Volkswagen ID.3. Dit nieuwe 100% elektrische model van Volkswagen moet het nieuwe topmodel van Volkswagen worden. De ID.3 1ST is de eerste, exclusieve uitvoering van de ID 3. En weet u wat leuk is? Ook deze auto is tijdelijk op voorraad en rijdt u al binnen enkele weken. De populariteit van de auto is groot, dus wacht niet te lang. Bekijk de ID.3.

MG ZS EV

De MG ZS EV is een model dat ook alweer even op de markt is en goed scoort. Enerzijds omdat het een ruime SUV is, anderzijds vanwege de interessante prijscategorie en de goede EV eigenschappen. Het is misschien niet de mooiste auto, maar fiscaal en kostentechnisch gezien zeker het overwegen waard. Ontdek meer over deze MG die nog dit jaar beschikbaar is.

Hyundai IONIQ Electric

De IONIQ Electric van Hyundai gaat alweer heel wat jaren mee. Ook dit is zeker niet de mooiste auto, maar de tweede generatie is qua prestaties en uitstraling wel flink verbeterd. Ook is de auto verrassend ruim. De IONIQ heeft een actieradius van 311 km (WLTP). U stapt dit jaar nog in! Bekijk meer over de IONIQ.

Volvo XC40 Recharge

De eerste elektrische auto van Volvo is de XC40 Recharge en is vanaf nu ongeveer  leverbaar. De SUV lijkt sterk op de huidige XC40. Met liefst 408 pk, 80% opladen in 40 min en een bereik van ruim 400 kilometer brengt de Volvo XC40 een compleet pakket voor de EV rijder. Uiteraard is daar het tarief ook naar, maar dan krijgt u zeker ook wat! Bekijk meer over deze XC40 Recharge.

Tot zover een overzicht van de belangrijkste Elektrische auto’s die u dit jaar nog gegarandeerd kunt rijden. Staat uw auto er niet bij? Neem gerust contact op, wellicht hebben we nog wel een buitenkans om toch dit jaar al in te stappen. Wij denken graag met u mee!

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

22 september 2021

Prinsjesdag: alle fiscale plannen rondom mobiliteit in 2022

2 augustus 2021

Chiptekort en de invloed op levertijd auto’s

15 juli 2021

Waterstof auto’s: toekomst of niet?