Aanmelding voor ticket – EV Experience Zandvoort (t.w.v. 35 euro)

Van 24 tot en met 26 september 2021 vindt op het Circuit van Zandvoort de EV Experience plaats. Hier is MKB Lease ook aanwezig. Op dit unieke EV event heeft u de mogelijkheid om meerdere elektrische auto’s te rijden over het vernieuwde circuit van Zandvoort. Uiteraard wordt er tijdens dit evenement ook veel informatie over elektrisch rijden verstrekt.

Vul onderstaande formulier in en ontvang een exclusieve ticket voor de EV Experience, u aangeboden door MKB Lease. Er is beperkte beschikbaarheid dus op = op! Geef bij uw aanmelding verder aan welke dag u verwacht te komen.

Let verder op dat u het ticket nog niet direct ontvangt. U ontvangt tijdig voor het evenement een unieke code om uw e-ticket te downloaden. 

Vraag gratis ticket aan
  • Vraag gratis e-ticket voor de EV Experience aan

  • Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Uw gegevens worden verder alleen voor dit doeleinde gebruikt.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)