Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Dacia leasing bij MKB Lease

Bij MKB Lease helpen we u graag bij het vinden van uw perfecte leaseauto. Bent u geïnteresseerd in een degelijke Dacia auto om te leasen? Wij bieden de volgende leasevormen aan:

Populaire modellen van Dacia

Bij MKB Lease hebben we een uitgebreid aanbod Dacia auto’s die geschikt zijn voor zakelijke lease. Vind de geschikte auto in onze lease configurator. De volgende modellen zijn erg populair onder onze klanten:

  • Sandero
  • Duster
  • Spring
  • Jogger
  • Sandero Stepway

Wilt u meer informatie over het leasen? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

De filosofie van het Roemeense automerk Dacia

Dacia vindt het belangrijk om hun betrouwbare en solide auto’s betaalbaar te houden. Al sinds de oprichting vinden ze het belangrijk om de consument de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Dit komt voort uit de gedachte waarmee het merk in 1966 werd opgericht.

De geschiedenis van Dacia

Dacia werd in 1966 opgericht om solide en voordelige auto’s voor de inwoners van Roemenië te produceren. De missie van Dacia is vandaag de dag nog steeds: ‘Het maken van nieuwe, essentiële en betrouwbare voertuigen die betaalbaar zijn voor het grotere publiek’. In september 1999 werd het merk volledig overgenomen door de Franse Renault-groep en er vond een flinke modernisering plaats. Hierdoor werd de kwaliteit van de auto’s aanzienlijk hoger.

Het logo van Dacia en de naam

De naam verwijst naar de oude naam van de regio dat nu Roemenië en Moldavië is, genaamd Dacië. De naam was tot voor kort prominent aanwezig in het logo. Echter is er in 2021 gekozen om het over een andere boeg te gooien. Het merk heeft gekozen om een nieuw embleem te introduceren. Dit embleem bestaat uit de letters D en C die in het midden met elkaar verbonden zijn. Dit symboliseert de verbondenheid tussen Dacia en de consumenten. Dit moderne design is vanaf 2022 zichtbaar bij alle dealers, reclames en nieuwe modellen.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease