Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Cupra leasing bij MKB Lease

Wilt u ook genieten van de indrukwekkende prestaties en opvallende uitstraling van een Cupra? Bekijk dan ons aanbod van leaseauto’s en kies het model dat het beste bij uw wensen en eisen past. Configureer uw auto nu in onze lease configurator. Liever persoonlijk advies over Cupra? Onze lease experts staan ook altijd klaar om u te adviseren over de beste opties voor uw bedrijf.

Bij MKB Lease helpen we u graag bij het vinden van uw perfect leaseauto. Bent u geïnteresseerd om een Cupra te leasen? Dan bieden wij de volgende leasevormen aan:

Populaire Cupra modellen

Bij MKB Lease kiest u uit alle modellen van het sportieve Cupra. Kiest u voor een 100% elektrische Cupra Born of voor een stijlvolle hybride SUV in de vorm van de Formentor? Hieronder vindt u de actuele modellen van Cupra waar u een keuze uit heeft bij MKB Lease:

  • Born
  • Formentor
  • Leon
  • Leon Sportstourer

Het is goed mogelijk dat u nog niet weet welk model Cupra uw voorkeur heeft. Daar denken we uiteraard graag over mee. Om u het juiste advies te geven. Neem contact op met ons of maak gebruik van onze lease configurator.

De geschiedenis van Cupra

Het kan zijn dat u nog minder bekend bent met het merk Cupra. Dit automerk heeft al volop grondvesten in de autowereld, het merk Cupra is namelijk afgeleid merk van de SEAT Cupra autoserie. De Cupra lijn heeft onder SEAT liefhebbers al een sportieve reputatie. Deze reputatie heeft het merk te danken aan successen in de racewereld behaald door ‘Cupra Racing’, ook een dochterneming van SEAT. Al sinds de jaren 70 is Cupra Racing een succesvol raceteam. Met de introductie van de ‘Formentor’ is Cupra in 2020 op de consumentenmarkt naar buiten getreden als een losstaand merk. De Cupra automodellen worden nog steeds geproduceerd in de SEAT fabrieken door Europa heen, dus kwaliteit waar SEAT en Cupra rijders aan gewend zijn wordt hierdoor gewaarborgd.

‘Cupra, meer dan een automerk’

Cupra staat natuurlijk in eerste instantie bekend om haar sportieve, comfortabele en esthetisch verantwoorde auto’s. Alhoewel deze eigenschappen in eerste instantie niet uniek lijken, gebruikt Cupra wel een unieke benadering bij het ontwerpen van haar modellen.

Cupra heeft namelijk als doel om de berijderservaring zo aangenaam en uniek mogelijk te maken. Dit bewerkstelligen ze door onder andere te investeren in de sportieve prestaties.

Het logo

Het Cupra-logo is gebaseerd op de visuele identiteit van het moedermerk SEAT. Het logo zelf is gedurende de laatste twee decennia een aantal keren veranderd, maar het huidige logo van Cupra heeft een futuristisch en energiek uiterlijk. De scherpe lijnen in het design geven een gevoel van kracht en dynamiek.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease