Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Citroen leasing bij MKB Lease

Het aanbod Citroën lease auto’s bij MKB Lease is ruim. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een C3 Aircross , C4 of C5 X? Of juist een heel ander model? Bekijk het gehele overzicht leaseauto’s en ontdek welk model het beste bij uw situatie past.

U kunt uw auto op de volgende manieren bij ons leasen:

Populaire modellen

MKB Lease heeft een ruim aanbod leaseauto’s van het merk Citroën. Stel vrijblijvend uw leaseauto samen in de lease configurator. De populairste modellen onder onze klanten zijn:

  • C3
  • C3 Aircross
  • C4
  • eC4 X
  • C5 Aircross
  • C5 X

Wilt u meer informatie over het leasen van een Citroen? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

De geschiedenis van Citroën

André Citroën, een Fransman met een Nederlandse vader, startte in 1915 een munitiefabriek waar hij miljoenen granaten produceerde. Met de inkomsten uit dit goedlopende bedrijf begon hij een nieuwe carrière als autofabrikant. Ook met Citroën boekte André succes op succes met zijn sterke-, bijna onverwoestbare voertuigen. Inmiddels, ruim 100 jaar later, is het merk niet meer weg te denken uit de autobranche van vandaag de dag.

Het logo

Het logo van Citroën is herkenbaar aan de twee sergeantstrepen, ook wel chevrons genoemd. André kwam, tijdens een reis door Polen, op het idee om tandwielen met een V-vormige vertanding te produceren. Door deze uitvinding werden de tandwielen sterker én maakten minder geluid. Al vanaf 1919 zijn deze dubbele chevrons in het logo terug te vinden. In 2022 heeft het merk ervoor gekozen om het logo met driedimensionaal effect te vervangen voor een plat en modern ontwerp.

Fusie met Peugeot

In 1976 werd Citroën onderdeel van de Groupe PSA, waaronder de automerken Peugeot, Opel, Vauxhall en DS Automobiles vielen. In 2021 is de PSA gefuseerd met FCA (Fiat Chrysler Automobiles) en zijn verder gegaan onder de naam Stellantis. Onder deze multinationale autofabrikant vallen de merken: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram en Vauxhall.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB-lease