Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

BYD leasing en leasevormen – Voor iedereen beschikbaar

Orienteer nu op de verschillende elektrische modellen van BYD. Liever eerst advies over welke leaseauto voor u de beste keuze is? Klik dan direct hieronder om in contact te komen met een leaseadviseur van MKB Lease.

Een leaseauto is voor veel ondernemers van belang. Of u nu een ZZP’er of MKB-ondernemer bent. U wilt een auto die er degelijk uitziet, een auto die toereikend is voor de werkzaamheden en een auto die u veilig van A naar B brengt. Bent u ook opzoek naar een 100% elektrische leaseauto? Bekijk dan de vele opties rondom het automerk BYD. U kunt bij MKB Lease uit verschillende leasevormen:

Populaire modellen

Bij MKB Lease heeft u de mogelijkheid om elk huidig model van BYD te leasen. Kiest u voor een efficiënte high performance sedan van BYD? Of kiest voor de voordelige, maar toch zeer goed uitgeruste SUV van BYD? Hieronder vindt u de modellen van BYD waar u een keuze uit heeft bij MKB Lease:

  • Atto
  • Han
  • Tang

Twijfelt u nog over welk model van BYD u moet kiezen? Neem dan gerust contact op met ons of maak gebruik van onze lease configurator.

Build Your Dreams

BYD is van origine niet een autobedrijf. Dit bedrijf bestaat al sinds 1995 en is zich gedurende de jaren marktleider geworden in de productie van batterijen. BYD is zich gaandeweg ook gaan diversifiëren als onder andere telefoon –en zonnecelproducent. BYD betrad in 2003 al de automarkt, maar de eerste volledig elektrische BYD auto is dan nog ver weg. Ook ligt de focus nog meer dan een decennia voornamelijk op de Aziatische markt.

In 2020 kondigde BYD haar plannen aan om ook meer de Europese markt te gaan bedienen. De expansie van BYD in Europa is begonnen in Noorwegen. En BYD is ook in andere westerse landen een opkomend automerk, waarbij ze in Nederland nu flink aan de weg timmeren. Eind 2022 zijn er al 1.85 miljoen BYD auto’s verkocht wereldwijd.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease