bg

11

Inspectie en transport

Bij einde leasecontract

Inspectie en transport

Nadert het einde van uw leasecontract? Maak een afspraak voor de inspectie en het inleveren van uw leaseauto. Een onafhankelijke expert inspecteert uw auto op aanwezige schades. U bent bij deze inspectie aanwezig. Vul via onderstaand formulier uw datum- en locatiewensen in en wij maken een planning. U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van de tijd en locatie van de inspectie.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de inspectie en het transport.

Formulier inspectie en transport

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw contactgegevens

Inspectie op locatie

Wij laten de leaseauto op een door u gewenste locatie inspecteren. Deze inspectie kan bijvoorbeeld op het werkadres of het thuisadres van de berijder plaatsvinden. Aan het op locatie laten inspecteren zijn géén extra kosten verbonden. Voor de inspectie bestaan vier opties*:

1. Inspectie tussen 8.00 en 12.00 uur - evt. transport wordt dan tussen 12.00 en 14.00 uur ingepland.
2. Inspectie tussen 9.00 en 13.00 uur - evt. transport wordt dan tussen 13.00 en 15.00 uur ingepland 
3. Inspectie tussen 11.00 en 15.00 uur - evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur ingepland
4. Inspectie tussen 12.00 en 16.00 uur - evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur ingepland 

Na het invullen van dit formulier wordt u gebeld of gemaild door de taxateur van de auto (Experda) om de afspraak te bevestigen. U kunt er verder voor kiezen dat de taxateur min. 30 minuten voor aankomst even belt. 

Gewenste locatie inspectie

Transport naar MKB Lease

Na de inspectie op locatie kunt u de leaseauto naar onze vestiging in Amersfoort (laten) transporteren. Wij verzorgen indien gewenst het transport. Dit is kosteloos als de terugkomende leaseauto bij MKB Lease wordt vervangen door een nieuwe leaseauto, in andere gevallen bedragen de kosten voor de transportservice € 100,- excl. BTW.

Heeft u bij de vorige vraag ‘Nee’ geselecteerd? Dan dient u de volgende vraag te beantwoorden. 
Let op: tussen inspectie en transport mag maximaal 1 werkdag zitten.

Let op: bij het inleveren van de auto dient de bestickering (indien aanwezig) verwijderd te zijn.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 033 - 42 24 888 of info@mkblease.nl

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Uw gegevens worden verder alleen gedeeld met de inspecteur en (indien hiervoor gekozen) transporteur van de auto. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.