Occasion bedrijfswagen leasen

In de meeste gevallen kiezen klanten voor een nieuwe bedrijfswagen om te leasen. Deze leveren wij u van alle automerken. Het kan natuurlijk ook goed dat u liever een tweedehands bedrijfswagen, ofwel een occasion, kiest. Dit kan interessant zijn als u al een mooie bedrijfswagen heeft gezien die bij uw wensen past. Of als u liever een tweedehands bedrijfswagen kiest vanwege het interessante tarief.

Gelukkig werkt MKB Lease nauw samen met haar zuster dealerbedrijven, die altijd tweedehands bedrijfswagens op voorraad hebben staan. Uiteraard is de keuze dan wel wat minder, maar samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Geef gerust uw wensen aan!

Aanbod occasion lease

Flexibel, betaalbaar en zonder gedoe.

Voordeel van occasion lease aanbod bij MKB Lease is dat deze auto’s snel leverbaar zijn met daarnaast een interessant tarief. Bent u benieuwd welke occasions er op dit moment beschikbaar zijn? Van persoonsauto tot bedrijfswagen, het aanbod is groot!

Bekijk aanbod
wagenpark-bedrijfswagens

Occasion lease zakelijk

Waarom een tweedehands bedrijfswagen als occasion leasen?

Het is als startende ondernemer of zzp-er hartstikke interessant om te kijken naar een tweedehands auto. Of het nu gaat over financial lease of operational lease. Door het interessantere tarief, maar toch de uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk qua inrichting en uitstraling kan een occasion bedrijfswagen zeker zo goed zijn als een nieuwe.

De uitgebreide voordelen van een tweedehands bedrijfsauto:

  • Een goede kwaliteit bedrijfsauto waar u binnen enkele weken al in stapt
  • Alle mogelijkheden voor inbouw, ombouw en bestickering
  • Interessante tariefstelling
  • Kiezen uit financial lease of operational lease
  • Geen lange levertijd, rijd in de meeste gevallen al binnen 3 weken
  • Ideale oplossing voor startende- en jonge ondernemers, maar bijvoorbeeld ook voor zzp-ers

Uiteraard zijn er ook wat nadelen. Zoals dat er een beperkte keuze is en je niet geheel zelf kunt bepalen wat er aan opties in de bedrijfswagen zit. Deze nadelen zijn echter beperkt ten opzichte van de vele voordelen!

Bekijk aanbod
Henriette Brouwer

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Henriette Brouwer Zakelijke lease specialist 06-54982907 henriette.brouwer@mkblease.nl

Financial lease occasion bedrijfsauto

Welke occasion bedrijfsauto u ook kiest, iedere bedrijfswagen kunt u op basis van financial lease aanschaffen. Met financial lease heeft u de keuzevrijheid om zelf alles te regelen rondom uw zakelijke auto, u betaalt alleen rente en aflossing aan de leasemaatschappij. U bepaalt dus zelf waar en hoe u de auto verzekert, waar het onderhoud gebeurt en of u pechhulp wenst of niet. Grote voordeel van deze leasevorm is dat u direct economisch eigenaar bent van de auto, en na het voldoen van de laatste termijn ook juridisch eigenaar.

Wilt u meer weten over alle voordelen maar ook nadelen van financial lease? Kijk dan snel verder!

Bekijk aanbod

Operational lease occasion bedrijfsauto

Wilt u liever alles rondom uw tweedehands bedrijfsauto afgedekt hebben en geen omkijken meer hebben naar allerlei operationele zaken? Dan is operational lease van een bedrijfsauto de beste keuze! Dan leaset u voor een vast maandbedrag een auto, waarbij alles inbegrepen is wat u normaal gesproken zelf zou moeten regelen. Denk aan wegenbelasting, all-risk verzekering, ongevallen inzittendenverzekering, pechhulp en onderhoud. Uiteraard ligt dat maandbedrag wel wat hoger dan bij financial lease. Bovendien wordt u geen eigenaar van de auto. Na het einde van de looptijd gaat de occasion bedrijfswagen terug naar de leasemaatschappij.

Meer weten over de gemakken van operational lease? U leest het hier!

Bekijk aanbod

Interesse in een occasion bedrijfswagen lease?

Neem nu contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)