Bakwagen leasen

Is een normale bedrijfswagen te klein voor uw werkzaamheden? Dan kiest u toch gewoon voor een slagje groter. Ook daarin hebben wij diverse mogelijkheden, namelijk met de bakwagen!

Ook voor het zakelijk leasen van een bakwagen tot 3500 kg is een uitstekend advies zeer belangrijk. Want er is veel te kiezen en technische specificaties en wensen zijn leidend. Zo kijken we onder andere naar:

  • Lengte laadruimte
  • Laadvermogen
  • Voor- of achterwielaandrijving
  • Wielbasis
  • Laadklep met elektrische bediening of achterdeuren
  • Enkellucht of dubbellucht

Laat u aan de hand nemen door onze specialisten om tot de perfecte bakwagen (<3500 kg) te komen!

Vraag offerte aan

Bakwagen met laadklep leasen

Heeft u een bakwagen nodig voor uw werkzaamheden en dient deze ook met een elektrische laadklep te hebben? Ook deze kunt u zakelijk leasen! Of het nu gaat om operational lease of financial lease. U bepaalt welke leasevorm het wordt. Op een bakwagen met een elektrisch bedienbare laadklep zit uiteraard een stukje extra techniek, waardoor het zeker het overwegen waard is om voor operational lease te gaan.

Uiteraard staan onze zakelijke leasespecialisten klaar om u het maatwerk advies te geven over uw toekomstige bakwagen. Zodat u zeker weet dat u de juiste bakwagen heeft passend bij uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook de leasevorm die het beste bij uw situatie past.

Verschillende laadvermogens bakwagens

Bij het kiezen van een bakwagen is het laadvermogen een zeer belangrijke factor. Verwacht u veel kilo’s nodig te hebben om te vervoeren? Of valt dat mee? Juist als het wat meer is, dan is het van belang om te kijken naar bijvoorbeeld een zogenaamde dubbellucht bakwagen. Hierbij heeft u een extra achterwiel op de achteras van de auto. Maak vooraf dus goed te inschatting wat u nodig heeft, onze bedrijfswagen specialisten helpen u dan uiteraard graag verder met het juiste advies.

Henriette Brouwer

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Henriette Brouwer Zakelijke lease specialist 06-54982907 henriette.brouwer@mkblease.nl

Geïnteresseerd in het leasen van een bakwagen?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)