Bedrijfswagen leasen

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen of meerdere bedrijfsauto’s om zakelijk te leasen? Dé bedrijfsauto die een verlengstuk is van uw onderneming, die nodig is om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren en die qua uitstraling past bij uw onderneming? MKB Lease helpt u graag om de juiste bedrijfsauto of bestelauto te leasen.

Wat kunt u verwachten bij het leasen van een bedrijfswagen via MKB Lease?

 • U kiest uit alle merken en modellen bedrijfswagens.
 • U krijgt uit het beste advies over welke auto goed is voor uw onderneming.
 • De inbouw/ombouw en belettering van de bedrijfswagen regelen wij voor u.
 • Wij adviseren over de beste leasevorm voor uw onderneming.
 • De bedrijfsauto leveren wij turn-key bij u af.

En heeft u al eens nagedacht over het leasen van een elektrische bedrijfsauto met subsidie? U leest er hier alles over.

Direct een offerte voor uw eigen bedrijfswagen of bestelbus aanvragen? Klik dan hieronder en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Vraag offerte aan

Bedrijfswagen voor MKB en ZZP

Of u nu een groot MKB bedrijf heeft met een groot aantal bedrijfsauto’s of een zzp-er bent in de bouw. MKB Lease staat klaar om u de beste bedrijfswagen aan te bieden. Inclusief alle inbouw en ombouw die daarvoor nodig is. Want wij begrijpen hoe belangrijk een goede bedrijfswagen is als visitekaartje voor uw organisatie. Een auto waarmee u uw werkzaamheden onbezorgd kunt doen en die ook nog eens als rijdend reclamebord fungeert.

Wij komen graag met u in gesprek om een passende bedrijfsauto aan te bieden. Een nieuwe of een tweedehands model. De keuze is aan u!

bedrijfsauto leasen

Bedrijfswagen leasen voor starters

‘Kan ik met mijn startende bedrijf ook een nieuwe bedrijfsauto leasen’? Dat is een vraag die geregeld langs komt. Meer dan logisch ook, want ook met uw startende bedrijf moet u vertrouwd en met goed ‘gereedschap’ naar uw klant of relaties toe kunnen. Ook voor starters zijn er goede mogelijkheden om een bedrijfsauto te leasen. Onze leasespecialist neemt u graag aan de hand om dit samen te regelen. Wij streven ernaar om altijd tot een passende oplossing te komen. Zodat u straks schittert in uw bedrijfswagen!

Alle merken en modellen bedrijfsauto’s

Voor het leasen van een bedrijfsauto kiest u uit alle mogelijke merken en modellen. Ieder merk en model heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en voordelen. Uiteraard zit er voor een groot deel ook uw eigen persoonlijke voorkeur bij. U heeft misschien voorkeur voor Renault bedrijfswagens of goede verhalen gehoord over bestelbussen van Volkswagen. Uiteraard helpen wij u graag met advies om tot de beste keuze te komen, mocht u nog twijfelen. Hieronder vindt u een greep uit de merken bedrijfswagens die we leveren:

 • Peugeot
 • Citroën
 • Volkswagen
 • Renault
 • Mercedes
 • Fiat
 • Ford
 • MAN
 • Iveco
Vraag offerte aan

Bedrijfswagen leasevormen

Bij het leasen van een bedrijfsauto kiest u uit diverse leasevormen: de belangrijkste zijn financial lease, operational lease of shortlease. Maar ook sale & leaseback behoort bij wat grotere wagenparken tot de mogelijkheden. De leasevorm die u kiest is afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld geen omkijken meer hebben naar verzekering, onderhoud, pechhulp etcetera. Dan is operational lease beste leasevorm voor uw bedrijfauto. Per leasevorm leggen wij graag uit wat de verschillen zijn maar uiteraard ook de voordelen en nadelen.

Operational lease

Operational lease

Het leasen van een bestelwagen of bedrijfswagen kan ook in de vorm van full operational lease. Als u kiest voor operational lease, betaalt u een vast bedrag per maand voor het leasen van uw bedrijfsauto. In dit bedrag zitten alle afgesproken kosten voor de auto. Kosten die hier onder andere bij inbegrepen zitten zijn reparatie, onderhoud, all-risk verzekering, pechhulp, voorschot op brandstofkosten en schadeafhandeling. U weet dus precies waar u maandelijks aan toe bent en er komen geen extra kosten meer bij voor uw bedrijfsauto of bestelbus.

Over operational lease
Financial lease

Financial lease

Een bedrijfsauto leasen kan in de vorm van financial lease. Financial lease is een leasevorm die u het beste kunt vergelijken met een lening. U betaalt de auto in termijnen af aan de leasemaatschappij. Op deze manier hoeft u geen grote investering te doen om in een mooie bedrijfsauto te rijden. U betaalt per maand een vast bedrag. Na het voldoen van de laatste leasetermijn bent u bovendien volledig eigenaar van de auto. Wel regelt u zelf onderhoud, verzekering, pechhulp enzovoorts. Grote voordeel van deze leasevorm is verder de investeringsaftrek waar je gebruik van kunt maken.

Over financial lease
Shortlease

Shortlease

Ook voor een korte periode is het mogelijk om een bedrijfswagen of bestelauto te leasen. Bijvoorbeeld voor een specifiek project of voor een tijdelijke kracht die een bedrijfswagen nodig heeft. De periode van shortlease is altijd in overleg en dus maatwerk. Aan de hand van uw wensen kijken wij naar de mogelijkheden voor shortlease. Er is altijd een ruim assortiment shortlease bedrijfswagens tegen scherpe tarieven. Of het nu gaat om een kleine bedrijfsauto of een grote bakwagen met een laadklep, MKB Lease heeft een passende oplossing.

Over Shortlease

Advies over het leasen van de juiste bedrijfswagen

Het uitkiezen van een personenauto is niet te vergelijken met een bedrijfsauto. Er zijn veel meer mogelijkheden voor maatwerk. Van die mogelijkheden maakt MKB Lease graag gebruik. Een goed advies van een productspecialist is voor u essentieel. MKB Lease heeft deze specialisten in huis. Zo kijken wij goed naar hoe u de bedrijfswagen gaat inzetten.

 • Welke ruimte heeft u nodig?
 • Hoeveel kilometers verwacht u te gaan rijden?
 • Welke wensen zijn er voor inbouw en ombouw?
 • Wordt de bedrijfswagen ook ingezet met een aanhanger?
 • Hoe zit het met de belading?

Deze en meer vragen kruisen dagelijks ons pad. Met als einddoel, de perfecte bedrijfsauto of –auto’s vinden voor uw onderneming.

Vraag offerte aan

Ombouw, inrichting en belettering

Een bedrijfswagen is voor veel ondernemers en medewerkers meer dan een middel om naar uw bestemming te komen. Het is een mobiele werkplek, voorraad opslag en soms ook nog kantine in één. Dan moet de uitrusting van de bedrijfsauto wel goed zijn en passend zijn bij de wensen. En daarnaast moet de buitenkant er gelikt uit zien, met een mooie belettering. MKB Lease ondersteunt hier volledig in:


Inrichting van de bedrijfswagen
Al vele jaren adviseren en helpen wij bij de inrichting en ombouw van bedrijfswagens. Met een goede inrichting van de bedrijfswagen werkt u veiliger, vindt u spullen makkelijker terug en is uw bedrijfsauto zo gunstig mogelijk ingedeeld. Er zijn talloze mogelijkheden om uw bedrijfsauto te personaliseren. Hiervoor werken we samen met een vooraanstaande producent van inbouw en ombouw. Daarbij werken we altijd eerst met een inrichtingsvoorstel. Na overeenstemming hierover stemmen we alles af met de producent die alles netjes inbouwt. U heeft hier geen omkijken naar.

Ombouw bedrijfswagen
Ook voor de buitenzijde zijn talloze opties qua ombouw. Denk aan imperialen, sidebars, dakdragers en opstap hulpstukken. Maar ook extra verlichting op een voertuig behoort tot de mogelijkheden.

En nog de belettering!
Met bestickering van uw bestelwagen zorgt u ervoor dat uw bedrijfswagen ook nog eens een rijdend visitekaartje wordt. MKB Lease pakt dit traject van A tot Z voor u op. U geeft uw huisstijl richtlijnen aan en wij maken in samenwerking met Autobestickeren.com een maatwerk voorstel voor de belettering. Na uw akkoord zorgen wij dat alles strak wordt uitgevoerd.

Vraag om advies

Kopen of leasen van een bedrijfswagen?

Bent u toe aan een nieuwe bedrijfswagen, dan kunt u de afweging maken om te kopen of leasen. Beide hebben belangrijke voordelen en nadelen. Zo is van belang of u voldoende middelen heeft om de bedrijfswagen te kopen, maar is het ook verstandig de afweging te maken of u zelf zaken rondom de auto wilt regelen. Of dat u dit liever over laat aan de leasemaatschappij die alles onder één dak regelt.

Lees uitgebreid over de afweging om te kopen of leasen

Nieuwe of gebruikte (occasion) bedrijfsauto

In de meeste gevallen kiezen klanten voor een nieuwe bedrijfswagen om te leasen. Deze leveren wij u van alle automerken. Het kan natuurlijk ook goed dat u liever een tweedehands bedrijfswagen, ofwel een occasion, kiest. Dit kan interessant zijn als u al een mooie bedrijfswagen heeft gezien die bij uw wensen past. Of als u liever een tweedehands bedrijfswagen kiest vanwege het interessante tarief.

Gelukkig werkt MKB Lease nauw samen met haar zuster dealerbedrijven, die altijd tweedehands bedrijfswagens op voorraad hebben staan. Uiteraard is de keuze dan wel wat minder, maar samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Geef gerust uw wensen aan!

Willem van Oorst

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Willem van Oorst Zakelijke lease specialist 06-22413868 willem.vanoort@mkblease.nl

Liever een bakwagen leasen?

Is een normale bedrijfswagen te klein voor uw werkzaamheden? Dan kiest u toch gewoon voor een slagje groter. Ook daarin hebben wij diverse mogelijkheden, namelijk met de bakwagen!

Ook voor het zakelijk leasen van een bakwagen is een uitstekend advies zeer belangrijk. Want er is veel te kiezen en technische specificaties en wensen zijn leidend. Zo kijken we onder andere naar:

 • Lengte laadruimte
 • Laadvermogen
 • Voor- of achterwielaandrijving
 • Wielbasis
 • Laadklep met elektrische bediening of achterdeuren
 • Enkellucht of dubbellucht

Laat u aan de hand nemen door onze specialisten om tot de perfecte bakwagen te komen!

Vraag offerte aan

Technische specificaties van de bedrijfswagen

Bij een bedrijfswagen is er veel op maat te leveren. Dat maakt dat u uw bedrijfsauto helemaal eigen kunt maken. Voordat we een bedrijfsauto voor u gaan calculeren, inventariseren we daarom eerst alle technische zaken die van belang zijn.

Waar moet u dan zoal aan denken?

 • Bijrijdersstoel of liever een bijrijdersbank
 • Gewenste hoogte van het voertuig
 • Lengte van het voertuig
 • Voor- of achterwielaandrijving
 • Dubbele cabine
 • Scheidingswanden achter stoelen
 • Type vloer in de laadruimte en bekleding van zijwanden
 • Enzovoorts

Een goede bedrijfsauto die past bij uw dagelijkse werkzaamheden, begint met een goede inventarisatie. Daarom nemen we daar graag de tijd voor.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Vandaag de dag zijn er ook meer en meer elektrische bedrijfswagens zakelijk te leasen. De elektrische bedrijfswagens leveren steeds betere prestaties op gebied van rijbereik, maar ook ten aanzien van laadgewicht en trekgewicht. Een elektrische bedrijfsauto is in veel gevallen dus een prima alternatief om voor te kiezen.

De belangrijkste voordelen van een elektrische bedrijfsauto voor u op een rij:

Ontvang subsidie!

 • Subsidie
  Per 15 maart 2021 heeft u recht op tot 5000,- subsidie bij de aanschaf of lease van een elektrische bedrijfswagen. Voor deze regeling geldt wel op = op.
 • Groene milieuzones
  Steden voeren steeds meer groene milieuzones in. Vanaf 2025 mogen bijvoorbeeld in gedeeltes van Amsterdam alleen uitstootvrije bedrijfswagens rijden.
 • U kunt overal uw bedrijfswagen opladen
  Dit kan waar u maar wilt. Bij uw huis, bij u op kantoor of een laadpaal bij een tankstation.
 • Beter voor milieu en klimaat
  Een elektrische bestelbus of bedrijfswagen stoot minder CO2 uit dan gewone auto’s.
 • Financiële voordelen
  U betaalt minder wegenbelasting en heeft een lagere bijtelling.
 • Minder onderhoud
  Een elektrische auto vergt minder onderhoud dan een gewone auto.

Wilt u vrijblijvend en passend advies over de mogelijkheden voor het leasen van een elektrische auto voor uw onderneming? Vraag een offerte aan.

Geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)