pagina

1

Toyota bevestigt de terugkomst van een sedan met de naam Camry.

Toyota bevestigt de terugkomst van een sedan met de naam Camry. In het verleden leverde Toyota al een Camry, maar deze werd door gebrek aan belangstelling van de markt gehaald. De nieuwste oplage van de Camry wordt uitsluitend leverbaar als hybride met een 2,5 liter benzinemotor.

Toyota presenteert bij de nieuwe Yaris de snelle uitvoering GR Sport.

De techniek is ontwikkeld door het rallyteam Toyota Gazoo Racing en hij heeft uiterlijke kenmerken van de Yaris GRMN. De auto onderscheidt zich van de gewone Yaris met ruim een centimeter minder bodemspeling en aangepaste wielophanging en dempers.

De BMW Z4 heeft in alle versies standaard de achttraps Steptronic Sport-automaat.

In het interieur vindt men de nieuwste generatie infotainment. De veiligheid wordt gediend met de head-up display en de laatste rij-assistentiesystemen.

De nieuwe BMW Z4 heeft in tegenstelling tot zijn voorganger een stoffen dak.

Voordelen daarvan zijn het feit dat het rijdend tot 50 km/h te openen is en de grotere bagageruimte. Het motorenprogramma bestaat uit twee twee liter viercilinders in de sDrive 20i en 30i en een drie liter zescilinder in de M40i.

De prijzen van de nieuwe Suzuki Jimny zijn bekend en starten bij 26.999 euro.

Standaard bij deze versie Comfort is onder meer All-Grip Pro-vierwielaandrijving. Dat is een inschakelbare techniek met een lage gearing en aanloop- en afloophoek tot 36 respectievelijk 48 graden.

Met de concept Vision iNext gunt BMW de klant een blik in de toekomst.

Het laat onder meer zien wat mogelijk is op het gebied van elektrisch en autonoom rijden. De auto heeft naast de modus Ease waarbij het rijden aan de auto wordt overgelaten ook de modus Boost. Daarbij rijdt de bestuurder zelf. De auto kan binnen een paar jaar in productie gaan.

Ford presenteert een vernieuwde oplage van haar bedrijfsauto Transit.

Hij is herkenbaar aan een grille met chroomomlijsting. Het motorische nieuws bestaat uit wijzigingen aan de twwe liter EcoBlue dieselmotor. Net als voorheen is de Transit zowel met voor- als met achterwielaandrijving leverbaar.

Kia presenteert de nieuwe Ceed in de sportieve uitvoering GT.

Hij is voorzien van een 1,6-liter benzinemotor met een vermogen van 204 pk, mede dankzij de turbo. De Ceed GT is herkenbaar aan specifieke bumpers, zijskirts en 18-inch lichtmetalen velgen.

Toyota presenteert de Yaris Y20, een jubileummodel dat aangeeft dat hij twintig jaar bestaat.

Hij kreeg niet alleen een veel vlotter uiterlijk dan de Starlet die hij opvolgde, maar er werd ook een fabriek in Noord-Frankrijk voor gebouwd. De Y20 valt op met zijn goudkleurige carrosserie en bekleding in ruitvorm.

DS presenteert de 3 Crossback, een compacte suv met kenmerken van de huidige 3.

Hij heeft diens knik aan de zijkanten achter. De auto lijkt groter dan de hij met zijn 4 meter 12 is, mede door de imposante grille en de chroomaccenten.

pagina

1