Omzetting gehele wagenpark

Het wagenpark van ATMZ telt ruim twintig auto’s. Dit wagenpark gaat komende tijd geheel vervangen worden. Tegelijk wordt het wagenpark omgezet naar Peugeot’s (voorheen VW). MKB Lease ‘overhandigde’ op woensdag 22 mei de eerste acht auto’s aan John Korlaar (Operationeel directeur) en Hans van de Groep (Office Manager) van ATMZ. Zeven keer een Peugeot 108 en een Peugeot 2008. Nefkens Amersfoort verzorgde de aflevering in nauwe samenwerking met MKB Lease. Komende periode wordt ook de rest van het wagenpark vervangen door MKB Lease in samenwerking met Nefkens Peugeot.

Over ATMZ

ATMZ Adviesgroep B.V. is een dienstverlenend adviesbureau voor bouwgerelateerde projecten, gespecialiseerd in de Bouwkunde, Civiele Techniek, WTB, Elektra en Installaties. Zij werken landelijk en zorgen voor een adequate en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij projecten en/of capaciteitsknelpunten. Technische kennis en kunde, flexibiliteit en professionaliteit zijn de kenmerken van ATMZ.

Op de foto overhandigt Mark Gordeyns van MKB Lease (links) de sleutel van één van de auto’s aan Hans van de Groep (midden) en John Korlaar (rechts) van ATMZ.

Bedankt voor het vertrouwen in MKB Lease, op naar een langdurige en prettige samenwerking!

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

20 september 2023

Prinsjesdag 2023 – Alles rondom de auto op een rijtje

5 september 2023

Rapporteren van werk gerelateerde personenmobiliteit per 2024

11 juli 2023

Handige tips voor de zomervakantie