Alle informatie voor u als wagenparkbeheerder

MKB Lease is de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland. Wij denken als onafhankelijk adviseur graag vrijblijvend met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de markt hebben wij voor u de oplossing op maat. MKB Lease adviseert welke auto financieel voordelig is voor de leaserijder en kostenbewust is voor uw organisatie. Ook als het gaat om onderhouden en het inleveren van de auto. Wij helpen u graag.

De MKB Lease berijdersapp: alles rondom de leaseauto binnen handbereik

Laat uw werknemers met een leaseauto gebruik maken van de handige, en gratis, MKB Lease app. Daar heeft de leaserijders alles rondom de leaseauto altijd en overal binnen handbereik. Download ‘m gratis voor Apple of Android via onderstaande buttons en registreer eenmalig met het kenteken en uw e-mailadres. Lukt dit niet? Bel ons of stuur een mail naar info@mkblease.nl.

Apple App Store Klik hier            Google Play Klik hier

Direct naar onze handige formulieren en documenten

Schade of diefstal online melden, een hardcopy groene kaart aanvragen of aanvragen van een afspraak voor de eindinspectie. De berijder of u doet dit eenvoudig online via onze handige formulieren. Wij zorgen dat uw melding spoedig wordt behandeld en houden u uiteraard op de hoogte waar nodig. Klik hieronder direct naar onze handige formulieren.

Handig onderwerpen rondom de leaseauto

Instructie van de leaseauto
Wat is wel en niet toegestaan met de leaseauto? Lees nu over alle richtlijnen, zodat uw werknemers veilig en onbezorgd kunnen rijden.

Alles over brandstof en de mobiliteitspas
Beheer eenvoudig de brandstofpassen van uw werknemers online. Geniet van het gemak en de tijdsbesparende tool. Geen administratieve rompslomp meer, maar in één oogopslag een duidelijk overzicht van onder andere: brandstofverbruik en aantal kilometers.

Fleetinfo
Fleetinfo is ons overzichtelijke en transparante managementinformatiesysteem en geeft u inzicht in uw wagenpark. Zodat u op de hoogte bent van de gang van zaken en hierop kunt bijsturen. Zo bent u als wagenparkbeheerder altijd in control.

Eindinspectie en inleveren van de leaseauto
Loopt het leasecontract bijna af? Lees alles voor de inleverprocedure van de leaseauto zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bijvoorbeeld ook over acceptabele en niet acceptabele schades.

MVO Leasen
MKB Lease vindt het belangrijk om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Door het wagenpark duurzamer te maken behalen we winst voor het milieu en de klant. Bekijk de voordelen van MVO leasen.

Nieuwe leaseauto? Stel ‘m nu samen!

Wilt u een nieuwe leaseauto voor een werknemer samenstellen? Stel de auto via onze website zelf samen of kijk naar onze actuele actie auto’s. Vraag vraagblijvend een offerte aan.

Configureer uw leaseauto
Naar actie auto’s

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag maar kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Misschien wordt uw vraag beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, stel ‘m dan gerust via onze contactpagina.

Veelgestelde vragen

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)