Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Een Alfa Romeo leasen bij MKB Lease

MKB Lease helpt u graag bij het kiezen en samenstellen van uw perfecte leaseauto. Hebt u al een Alfa Romeo op het oog? Bent u geïnteresseerd in de Giulia, Stelvio of Tonale? Deze kunt u bij ons leasen met de volgende leasevormen:

Populaire modellen Alfa Romeo

MKB Lease heeft een ruim aanbod Alfa Romeo-modellen die u kunt leasen. Bekijk het volledige aanbod leaseauto’s en ontdek welke leaseauto aan uw wensen voldoet. Modellen die onze klanten vaak leasen zijn:

  • Giulia
  • Stelvio
  • Tonale

Wilt u meer informatie over het leasen van een Alfa Romeo? Neem dan gerust contact met ons op stel vrijblijvend uw leaseauto samen in de lease configurator.

De geschiedenis van Alfa Romeo

Alfa Romeo werd in 1910 opgericht met de naam A.L.F.A. afgekort voor ‘Anonima Lombarda Fabrica Automobili’ door de Fransman Alexandre Darracq. Vanwege financiële problemen is het bedrijf net voor de Eerste Wereldoorlog overgenomen door Nicola Romeo. Sindsdien heeft het merk de naam Alfa Romeo. In de jaren 20 en 30 waren ze zeer succesvol in de Formule 1 en ook vandaag de dag is staat het Italiaanse merk bekend om haar sportieve imago. Sinds 1986 valt het bedrijf onder de FIAT-groep, samen met andere merken zoals Maserati, Lancia en natuurlijk FIAT.

Het logo

Het logo van het Italiaanse merk werd ontworpen door Romano Cattaneo en bevat twee symbolen die specifiek zijn voor de stad Milaan: de slang en het rode kruis. Oorspronkelijk stond boven het logo alleen het woord ‘Alfa’, maar na de overname door Nicola Romeo werd hier ook ‘Romeo’ aan toegevoegd. Toen Alfa Romeo verhuisde van Milaan naar Napels is uiteindelijk ook het woord  ‘Milano’ verdwenen uit het logo. Zoals bij vele andere automerken is ook het logo van Alfa Romeo recentelijk aangepast naar een minimalistisch design. Zo zijn de gouden randen vervangen door zilveren randen en worden er nu slechts 3 kleuren gebruikt in plaats van vijf.

Duurzaamheid en milieu

Met de introductie van de nieuwe Tone Plug-in Hybrid toont Alfa Romeo haar vastberadenheid om snel te groeien naar een volledig aanbod van elektrische- en emissievrije modellen in 2027. Als het merk dit doel behaalt, kan het een van de eerste automerken zijn die carbon-neutraliteit bereikt. Naast deze ambitieuze groene ambities, blijft design een belangrijk aspect voor Alfa Romeo. Volgens ontwerper Alejandro Mesonero-Romanos zal het geliefde en vertrouwde design dan ook in de elektrische varianten terug te zien zijn.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease