Megane Estate

Ja!Ik wil een Renault Megane Estate leasen voor maar € 349,-* p/maand 

De complete Life uitvoering met 75kW - Nu zéér voordelig geprijsd! 

Zakelijk operational leasevoordeel t/m 31 maart 2019 

Ontdek de Renault Mégane Estate 1.3 tce life met zijn unieke en opvallende uitstraling. U leaset nu al voor € 349,- per maand (normaal € 379,-). De Mégane valt op door zijn krachtige en dynamische design. De kenmerkende LED-verlichting voor en achter trekt onmiddelijk de aandacht. De brede basis, strakke welvingen en de imposante grille maken het design compleet en tot een uitzonderlijke verschijning op de weg. 

Ook voordeel op de Megane Hatchback!
Kies naast de gewone Megane Estate ook voor de hatchback Megane. Deze is nog scherper geprijsd en rijdt u al voor € 339,- per maand (normaal € 363).

Ja, ik ontvang graag een persoonlijke offerte voor deze Megane:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Genoemde leaseprijzen zijn op basis van de Renault Megane (Estate) 1.3tce Life 75kW o.b.v. 60 maanden looptijd, 10.000 km per jaar. Exclusief vervangend vervoer, winterbanden en brandstofvoorschot. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 31 maart 2019. Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.