Renault Kadjar en Scenic

Ja! Ik wil profiteren van de Renault Leaseactie met tot € 2.400,- voordeel op de Kadjar en Grand SCENIC 

Kies voor dé crossover of MPV van Renault 

Lease de Kadjar al voor € 489,- p/maand en de Grand SCENIC voor € 539,- p/maand

Renault KADJAR - Samen op avontuur
De Renault KADJAR is ruim en comfortabel. Ook zorgt de hoge zit voor een veilig gevoel tijdens het rijden. Deze unieke crossover voelt zich thuis in de stad, maar ook buiten de gebaande paden. De KADJAR is voorzien van stille, soepele en zuinige high-performance motoren. Verderis het interieur ruim en de bagageruimte groot.

Interesse in de KADJAR?
U krijgt nu liefst € 2.400,- leasevoordeel. U leaset namelijk tijdelijk al voor € 489,- per maand* (normaal € 529,-) o.b.v. 60 maanden looptijd! Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.


Renault Grand SCENIC - Nieuwste generatie familieauto
De Renault Grand SCENIC is de MPV voor het hele gezin. Grote gezinnen waarderen een mooi design natuurlijk ook. Daarom heeft de Renault Grand SCENIC een gloednieuwd aerodynamische look. Bovendien is hij verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt de auto veel comfort en zeer veel ruimte.  

Interesse in de Grand SCENIC?
U krijgt nu liefst € 1.800,- leasevoordeel. U leaset namelijk tijdelijk al voor € 539,- per maand* (normaal € 569,-) o.b.v. 60 maanden looptijd! Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Stuur mij binnen 1 werkdag een leaseaanbod op maat - Vul uw gegevens in:

* Leaseprijs KADJAR op basis van de 1.2tce limited 130 pk o.b.v. 60 maanden en 15.000 km per jaar. Normale leaseprijs is €529,- per maand. Leaseprijs Grand SCENIC op basis van de 1.3tce zen 140 pk 7-persoons, o.b.v. 60 maanden en 15.000 km per jaar. Normale leaseprijs is €569,- per maand. Voor beide aanbiedingen geldt een eigen risico van € 500,- en exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Geldig t/m 3 april 2018 en zolang de voorraad strekt.