Kadjar

Ja! Ik wil deze nieuwe Renault Kadjar zakelijk leasen voor maar € 389,-* p/maand!

Fijne hoge instap, veel ruimte en zuinig.

De Renault Kadjar rijdt u voor slechts € 389,- p/maand (€409,-)

De Kadjar van Renault is een crossover met comfort en ruimte, gecombineerd met een stoere uitstraling. De Kadjar is daarnaast voorzien van stille en vooral zuinige high performance motoren. Het is daarmee ideale auto om ermee op uit te trekken, zelf ook buiten de gebaande paden.

De Kadjar zakelijk leasen met totaal € 1.250 voordeel?
Kies dan nu voor de 1.2tce life edition met 96 kW. Goed uitgerust met onder andere airconditioning, elektrische spiegels en ramen, cruise control en nog veel meer. Voor € 389.- per maand rijdt u al in deze crossover! 

Ja, stuur mij een persoonlijke offerte voor de Renault Kadjar:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de Renault Kadjar (5-deurs) 1.2 tce life 96 kW. O.b.v. 60 maanden looptijd, 10.000 km per jaar. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 30 september 2018 en zolang de voorraad strekt. Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.