Kadjar

Ja! Ik wil deze luxe Renault Kadjar 24 maanden zakelijk leasen voor maar € 509,-  €459,-* p/maand!

Deze actie is beeindigd. Bekijk de actuele acties.

Kies voor de Renault Kadjar Limited, met volop luxe!

De Kadjar van Renault is een crossover met comfort en ruimte, gecombineerd met een stoere uitstraling. De Kadjar is daarnaast voorzien van stille en vooral zuinige high performance motoren. Het is daarmee ideale auto om ermee op uit te trekken, zelf buiten de gebaande paden.

Korte looptijd, groot voordeel! 
Stapt u binnenkort in de Renault Kadjar Limited 1.2tce met 96 kW!? Dan krijgt u bij 24 maanden operational lease 50,- korting per maand. Normaal betaalt u 509,- per maand, nu slechts 459.- per maand! 

Ja, stuur mij een persoonlijke offerte voor de Renault Kadjar:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de Renault Kadjar (5-deurs) 1.2 tce limited 96 kW. O.b.v. 24 maanden looptijd, 10.000 km per jaar. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 31 december 2018 en zolang de voorraad strekt. Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.