REnault CLio

Ja! Ik wil de nieuwe Renault Clio 60 maanden zakelijk leasen voor maar  € 279,-* p/maand!

De nieuwe Clio | Heeft het beste van voorgaande edities meegekregen | Nu extra voordelig! 

De Renault Clio is al decennia lang een begrip én veelgeziene auto op de Nederlandse wegen. En dat is niet voor niets. De nieuwe Clio blinkt wederom uit: een atletisch design, verleidelijk en technologisch geavanceerd. Een goede prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd!

En die prijs is nu extra aantrekkelijk! Voor 279,- per maand (normaal 319,-) stapt u al in de sportieve nieuwe Renault Clio. Waar wacht u nog op? Vraag hieronder uw offerte aan! 

Ja, de nieuwe Renault Clio is echt iets voor mij. Stuur mij een offerte:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de Renault Clio (5-deurs) 1.0tce Life 74 kW uitvoering. Exclusief vervangend vervoer, brandstof en winterbanden. Tarief is op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar en excl. BTW. Actie is geldig t/m 31 oktober 2019 of OP = OP! Let op: de getoonde uitvoering op de foto kan afwijken van de aangeboden auto.