Vivaro

Ja! Ik wil deze Opel Vivaro leasen voor maar € 389,-* p/maand!

Deze actie is beeindigd. Bekijk de actuele acties.

De Opel Vivaro 1.6 cdti L1H1 ecoflex biturbo euro 6 nu € 389,- p/maand, ook op 24 maanden!

De Opel Vivaro is een begrip! Al vele jaren bewijst ie zich als de ideale werkbus. De vernieuwde Vivaro is nu extra interessant om zakelijk te leasen. Zo krijgt u nu een gratis betonplex laadvloer en is het leasetarief sowieso al extra scherp. Zelfs op 24 maanden leaset u nu voor € 389,- per maand. 

Geinteresseerd in de Vivaro?
Laat u nu adviseren door de bedrijfswagenspecialisten van MKB Lease en vraag uw persoonlijke advies en offerte aan. Wij staan voor u klaar.

Ja, ik wil advies en een persoonlijke offerte voor deze Opel Vivaro:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de Opel Vivaro 1.6 cdti 2700l1hl ecoflex biturbo edition 92kW euro6 (roetfilter). O.b.v. 60 of 24 maanden looptijd, 15.000 km per jaar. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 30 september 2018 en zolang de voorraad strekt. Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.