Opel Corsa

Ja! Ik wil de nieuwe Opel Corsa zakelijk leasen voor maar € 269,-* p/maand!

Deze actie is beeindigd. Bekijk de actuele acties.

De Corsa geeft u in alle opzichten het gevoel in een auto van een hogere klasse te rijden. Maar de Corsa is óók heel betaalbaar en zuinig. Innovatieve Duitse techniek maakt rijden in de Corsa veilig, makkelijk en véél leuker. En de IntelliLink multimediasystemen laten u perfect aansluiten aan bij uw digitale leven. 

Compleet uitgerust!
De Corsa Favourite is standaard uitgerust met airco, cruise control, Radio met bluetooth en USB, metallic lak en veel meer! 

Waanzinnig voordeel: € 70,- korting per maand
Kiest u nu voor de Opel Corsa Favourite? Dan is dat heel verstandig. Tijdelijk kost deze auto u slechts € 269,- per maand bij 60 maanden en 10.000 km/jaar (normaal € 339,-). Bij 24 maanden, 10.000 km/jaar betaalt u maar € 319,- per maand. Liever een andere looptijd / kilometrage? Geen probleem. Wij maken graag een scherpe maatwerk offerte!

Ja, ik wil een persoonlijke offerte voor deze Opel Corsa

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijzen op basis van de Opel Corsa 1.4 66kW S/S Favourite, inclusief metallic lak. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 31 maart 2019. Er is een beperkte voorraad, dus OP = OP! Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.