Opel Corsa

Ja! Ik wil de nieuwe Opel Corsa 24 maanden zakelijk leasen voor maar € 389,- € 319,-* p/maand!

Mooi design. Premium interieur. Perfecte rij-eigenschappen

Kies nu voor de nieuwe, rijk uitgeruste Opel Corsa Favourite.  

De Corsa geeft u in alle opzichten het gevoel in een auto van een hogere klasse te rijden. Maar de Corsa is óók heel betaalbaar en zuinig. Innovatieve Duitse techniek maakt rijden in de Corsa veiliger, gemakkelijker en véél leuker. En de IntelliLink multimediasystemen laten u perfect aansluiten aan bij uw digitale leven. U weet dus zeker dat u voor een auto kiest die perfect in uw leven past!

Compleet uitgerust!
De Corsa is standaard uitgerust met airco, cruise control, Radio met bluetooth en USB, metallic lak en veel meer! 

Waanzinnig voordeel: € 70,- korting per maand
Kiest u nu voor de Opel Corsa Favourite? Dan is dat heel verstandig. Tijdelijk kost deze auto u slechts € 319,- per maand bij 24 maanden en 10.000 km/jaar (normaal € 389,-). Bij 60 maanden, 10.000 km/jaar betaalt u maar € 275,- per maand. Liever een andere looptijd / kilometrage? Geen probleem. Wij maken graag een scherpe maatwerk offerte!

Ja, ik wil een persoonlijke offerte voor deze Opel Corsa

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de Opel Corsa 1.4 66kW S/S Favourite, inclusief metallic lak. O.b.v. 24 maanden looptijd, 10.000 km per jaar. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 31 december 2018. Er is een beperkte voorraad, dus OP = OP! Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.