MINI One

Ja! Ik wil deze MINI One voor 24 maanden zakelijk leasen voor   350,- p/maand!

Zoveel te zien. De nieuwe MINI One, met gratis automaat en airco.

De iconische MINI is een lust voor het oog. Deze uitvoering (de One) is standaard voorzien van led-achterlichten en mistlampen, lichtmetalen velgen, Audio/Bluetooth en Airco. En nu tijdelijk ook voorzien van een automatische transmissie.

Wil je deze MINI One zakelijk leasen?
Dan is het nu het moment! Rijd deze MINI One voor een zeer aantrekkelijk leasetarief van € 350,- per maand op basis van 24 maanden en 10.000 km/jaar. Uiteraard kun je, op aanvraag, ook een andere looptijd en kilometrage selecteren. Zo betaalt u bij 60 maanden looptijd en 10.000 km/jaar slechts € 309,- per maand.  

 

Ja, ik ontvang graag een persoonlijke offerte voor de MINI One:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de MINI One 1.5 75kW dkg automaat. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 30 juni 2018 en zolang de voorraad strekt. Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.