KONA Electric

Ja! Ik wil de Hyundai KONA Electric Premium zakelijk leasen voor maar € 565,-* p/maand!

Deze actie is beeindigd. Bekijk de actuele acties. 

Een SUV die er modern en stoer uitziet. Een ongekend hoge actieradius. Volop luxe en comfort. En ook nog eens een lage bijtelling als je zakelijk leaset. Dat is de Hyundai KONA Electric Premium. Deze baanbrekende auto, die enorm in trek is, is extra scherp geprijsd bij MKB Lease. Vraag uw persoonlijke offerte nu aan!

Zakelijk leasen van deze KONA Electric Premium al voor € 565,- per maand
Sla nu uw slag en verzeker uzelf van een KONA Electric waar u dit jaar nog in stapt. Weg = weg! Vraag uw offerte onderstaand aan. 

Ja, ik wil ook elektrisch rijden en ontvang graag een offerte voor de KONA Electric Premium:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de Hyundai KONA (5-deurs) electric premium 64kW Aut. O.b.v. 60 maanden looptijd, 10.000 km per jaar. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Alle tarieven zijn excl. BTW. Actie is geldig t/m 31 augustus 2019 en zolang de voorraad strekt. Let op: getoonde model en kleur is indicatief en kan in werkelijkheid afwijken.