Ford Fiesta

Ja! Ik wil de Ford Fiesta  24 maanden zakelijk leasen voor maar  € 299,-* p/maand!

Deze actie is beeindigd. Bekijk de actuele acties. 

De Ford Fiesta is een model dat al vele jaren meegaat. En dat begrijpen wij volledig! Zeker als we kijken naar het nieuwste model. Hij oogt stoer en modern en zit boordevol geavanceerde technieken die jou, je passagiers en je auto beschermen. Kies nu voor de Ford Fiesta en maak gebruik van de ruimte personaliseringsopties.

Leuke bijkomstigheid: de Fiesta is nu voorzien van een flinke korting. U stapt al in voor € 299,- per maand bij 24 maanden leasen, normaal € 349,-.  

Ja, stuur mij een offerte voor de nieuwe Ford Fiesta:

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. 

* Leaseprijs op basis van de Ford Fiesta (5-deurs) 1.1 Trend 52 kW. Exclusief vervangend vervoer en winterbanden. Tarief is op basis van 24 maanden en 10.000 km/jaar en excl. BTW. Actie is geldig t/m 30 september 2019 of OP = OP! Let op: de getoonde uitvoering op de foto kan afwijken van de werkelijkheid.