Mitsubishi Eclipse Cross

Diverse uitvoeringen – fors in prijs verlaagd

Stap al voor 562,- per maand in

  • Ideale caravantrekker!
  • Indrukwekkende hybride techniek
  • Ruim aantal actie auto’s, maar wel op = op!
  • Check het prijsvergelijk
Offerte aanvragen

Een ‘verborgen’ topper in zijn segment

De Mitsubishi Eclipse Cross is niet de eerste SUV die in het hoofd van de klant opkomt. Maar het is zeker nu wel een enorm slimme keuze! De Eclipse Cross is nu dusdanig in prijs verlaagd en voordelig ten opzichte van collega bedrijven: laat u hiernaast inspireren door het prijsvergelijk.

Standaard uitgerust als 4×4
De Eclipse Cross heeft een goede combinatie van een benzinemotor en elektromotor. Met de Super-All Wheel Control (4×4) die standaard is op deze SUV, heeft u een uitstekende grip op elk type terrein. En ook de caravan trekt u moeiteloos mee naar Zuid-Frankrijk of een andere mooie bestemming. De Eclipse Cross levert een gecombineerd vermogen van 188 pk en een max. trekgewicht van 1.500 kg. Wat dacht u van een gecombineerd brandstofverbruik van 2,0 liter op 100 km (gecombineerd WLTP) en een elektrische actieradius van 45 km?

Ook de fabrieksgarantie is prettig. Met 5 jaar is die ruim te noemen en rijdt u dus altijd onbezorgd rond!

Geavanceerde hybride technologie

De nieuwe Eclipse Cross van Mitsubishi lift verder op de uiterste sucesvolle hybride techniek van de Outlander PHEV, die een aantal jaren de NEderlandse markt domineerde. Ze stonden en staan bekend om de innovatieve technologie, waarbij de brandstofmotor en elektromotor geweldig samenwerken. En dat met een verbazingwekkende rust tijdens het rijden!

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met Rob Beumer via 06-30853462. Check hiernaast het prijsvergelijk op de diverse modellen, met van boven naar beneden de minst luxe en meest luxe uitvoering.

Offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en u hoort binnen 1 werkdag van ons!

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)