Alles onder één dak

Onbezorgde mobiliteit voor verpleegkundigen van
Vivre Thuiszorg spreekt voor zich.

Het belang van onbezorgde mobiliteit voor verpleegkundigen van Vivre Thuiszorg spreekt voor zich. Vivre was op zoek naar één centrale partij die de vernieuwing van haar hele wagenpark regelt. Het one-stop-shopping principe was hierin belangrijk: een goed advies voor een compacte stadsauto, inclusief het regelen van alles rondom de auto zoals bestickering. Samen met ons zusterbedrijf Peugeot Nefkens Brabant en onze partner Autobestickeren.com hebben we dit eindresultaat gerealiseerd. 27 Peugeots 108 in de Allure uitvoering worden deze week en volgende week geleverd aan de medewerkers van Vivre.

Over Vivre Thuiszorg

Iedere gezinssituatie is uniek.

Iedere gezinssituatie is uniek. Een gezinssituatie met een chronisch of acuut ziek kind is nog unieker. Het liefst zorg je zelf voor je kind, maar dit is niet altijd mogelijk. Vivre Kinderthuiszorg is er voor ieder kind dat intensieve zorg nodig heeft in de thuissituatie of op een andere locatie, zoals op het kinderdagverblijf of op school. In de eigen, vertrouwde omgeving voelt het kind zich het fijnst en veilig, helemaal als het ziek is. De thuiszorg van Vivre is er daarnaast op gericht dat het kind dat het hele gezin een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Vanuit de vestiging in Goirle werken de zorgteams van Vivre in Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland, Limburg en Zuid-Holland. Dat verklaart het grote belang van onbezorgde mobiliteit. Meer info? Kijk op vivrekinderthuiszorg.nl.

Vivre Kinderthuiszorg, heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen in MKB Lease en Peugeot Nefkens Brabant. Wij wensen jullie veel veilige kilometers toe!

[/vc_column_text][/vc_column]
[/vc_row]

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

11 juli 2024

Met de leaseauto op vakantie: tips voor een zorgeloze reis

14 juni 2024

Nog 6 maanden profiteren van BPM-vrijstelling en subsidies

21 mei 2024

Elektrisch de vakantie tegemoet: 10 tips voor een zorgeloze reis met uw EV

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.