Brandstof en tanken

Declareren brandstofkosten

 

Heeft u uw leaseauto volgetankt, maar kon u niet met uw Multi Tank Card betalen? De door u voorgeschoten brandstofkosten kunt u in zo'n geval eenvoudig declareren via het Driver Dashboard van Multi Tank Card (voorheen E-flex).

 

Inloggen Driver Dashboard

U dient éénmalig een account aan te maken, waarna u uw brandstofpas koppelt aan uw account. Vervolgens is alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord benodigd om in te loggen.

 

alt

 

Afhandeling declaratie

Nadat u de declaratie heeft afgerond, kan uw werkgever de declaratie online beoordelen en opdracht geven voor de verdere administratieve afhandeling.

 

Heeft u een vraag over het online declareren van brandstofkosten? Wij staan u graag te woord op 033 - 42 24 888.

 


 

 

Tanken en brandstofprijzen in het buitenland

 

Klik hier om de gemiddelde brandstofprijzen in het buitenland te bekijken.

 

Tank geen brandstof E10 in Frankrijk

De  ANWB adviseert vakantiegangers om geen brandstof E10 in Frankrijk te tanken. Deze nieuwe brandstof, waaraan 10% bio-ethanol is toegevoegd, wordt soms naast de bekende Euro 95 verkocht, maar bij sommige pompen ook ter vervanging van Euro 95.

 

Lees meer over het gebruik van E10 volgens de ANWB.

 


 

 
Pincode vergeten

U kunt bij ons uw pincode van uw brandstofpas telefonisch (033 4224 888) of per e-mail opvragen. U komt dan op een veilige manier in het bezit van uw pincode. Het duurt 24 uur voordat de pincode bij de wagenparkbeheerder is.

Een pas wordt geblokkeerd wanneer 3 maal een verkeerde pincode is ingegeven. Deze blokkade wordt na 24 uur weer opgeheven. 

 
Tankpas zoek
U kunt de pas zelf online blokkeren en telefonisch (033 4224 888) of per e-mail een nieuwe pas bij ons aanvragen.
 
Goedkoop tanken

De pompen langs de snelwegen zijn in de regel duurder dan de pompen langs secundaire wegen.

U kunt eenvoudig via www.mtc.nl inloggen en aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van de laagste actuele pomprijzen op de plaatsen waar u tankt. U ontvangt dat automatisch een mail indien u voor een duurder tankstation heeft gekozen.